Kerstverlichting radiostudio RN7

Mathijs en ik zijn bezig geweest met een heel gaaf project! Namelijk de RN7 winter studio! In de studio zijn allemaal winterse attributen geplaatst en tijdens het draaien van een kerstplaat verandert de studio in een magische en kleurrijke ruimte. We hebben daarvoor gebruik gemaakt van Twinkly kerstverlichting, die via een raspberry pi gekoppeld zit aan ons Radio automatiseringssysteem GML. Zodra je een kerstplaat start stuurt de PC een signaal naar de Pi en die zal vervolgens de twinkly verlichting aansturen.
Daarnaast is de mystery button in de studio gekomen! En bij een druk op deze knop komt zelfs de kerstman even een kijkje nemen! Met een druk op deze knop stuurt de Pi een signaal naar de kerstverlichting het interactieve scherm achter de DJ daar komt op dat moment een video te staan van de huiskamer van de kerstman.
Dit alles gemaakt voor RN7 in samenwerking met Mathijs Vos van Klinkermedia

Maximale kerstsfeer in de studio van Streekomroep RN7! Bij het draaien van een kerstplaat komt de kerstverlichting tot leven, en spuit onze zelfgebouwde geurmachine een pufje dennengeur-spray de studio in 😁 En een druk op de rode knop zorgt voor een romantisch haardvuur op de schermen. Bedacht én uitgevoerd samen met Mathijs Vos!

Vorig artikel
Volgend artikel

Geef een reactie

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
U mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>