4daagse 2019

Tijdens de RN7 4daagseweek van 2019 ben ik verantwoordelijk geweest voor de eindregie van de volledige televisie van RN7. wij beschikte toen over 4 camera’s in de radiostudio, 6 vaste camera’s van beelden uit de regio, 2 vaste camera’s met beelden van de wedren, 2 LiveU rugzakken die de hele regio door gingen, 1 externe regiewagen die met 5 camera’s in de doorkomst plaatsen ging staan en 5 camera’s op de wedren om een talkshow mee te maken. dit alles werd door mij aangestuurd, geregisseerd en geschakeld vanuit onze oude studio in Nijmegen.


NN Zevenheuvelen loop

Tijdens de Zevenheuvelenloop van 2018 was ik de eindverantwoordelijke over de locatiestudio die wij bij de start/finish-locatie van het evenement opgebouwd hebben. Tijdens die uitzending had ik de beschikking over vier domecamera’s, twee camera’s die bediend werden door een cameraman en een drone in de lucht voor beelden van de hardloopwedstrijd.


5 jaar Hymn For The Weekend

Eind 2020 bestond het RN7 programma Hymn For The Weekend 5 jaar. dit werd gevierd met een grote Eind 2020 bestond het RN7-programma Hymn For The Weekend vijf jaar. Dit werd gevierd met een grote live uitzending met een DJ-booth. Tijdens die uitzending had ik de beschikking over vijf domecamera’s in de radiostudio, twee vaste camera’s op het podium, waarvan éen bemad, en een cameraman met gimbal.


Broadway concert

In 2019 heb ik twee keer een live uitzending geregisseerd voor de coverband Broadway. Deze uitzendingen werden uitgezonden op hun youtubekanaal. Tijdens deze uitzending had ik de beschikking over zes camera’s waarvan vier bemand en twee vaste camera’s. Onder die vier bemande camera’s was ook één gimbal die rondging tussen de band voor de mooiste shots.


Vault Concert

In mei 2020 heb ik de regie gedaan voor de Rockband Vault. zij wouden een concert geven voor de fans die hun In mei 2020 heb ik de regie gedaan voor de Rockband Vault. Zij gaven een online concert voor de fans die hen door corona al bijna een half jaar niet hadden kunnen zien spelen. Dit alles werd gefilmd met vijf camera’s, waarvan vier bemand, en één bron met visuals die geschakeld werden door de camerabeelden heen.

4daagse 2021

tijdens de 4daagse van 2021 was ik verantwoordelijk voor de eindregie en de volledige technische ondersteuning voor het podium wat wij gebouwd hadden waar ik ook licht technicus was. tijdens die 4daagse hadden we 1 busje die de hele regio door reed met een verslaggever en savonds hadden we live optredens.