4daagse 2019

Tijdens de RN7 4daagseweek van 2019 was ik verantwoordelijk voor de eindregie van de volledige televisie-uitzending van RN7. Wij beschikten toen over 4 camera’s in de radiostudio, 6 vaste camera’s voor beelden uit de regio, 2 vaste camera’s met beelden van de Wedren, 2 LiveU-rugzakken die door de hele regio gingen, 1 externe regiewagen die met 5 camera’s op de doorkomstplaatsen stond en 5 camera’s op de Wedren om een talkshow op te nemen. Dit alles werd door mij aangestuurd, geregisseerd en geschakeld vanuit onze oude studio in Nijmegen.


NN Zevenheuvelen loop

Tijdens de Zevenheuvelenloop van 2018 was ik verantwoordelijk voor de locatiestudio die we hadden opgebouwd bij de start/finish-locatie van het evenement. Tijdens die uitzending had ik de beschikking over vier domecamera’s, twee camera’s die bediend werden door een cameraman en een drone in de lucht voor beelden van de hardloopwedstrijd.


5 jaar Hymn For The Weekend

Eind 2020 bestond het RN7-programma Hymn For The Weekend vijf jaar. Dit werd gevierd met een grote live uitzending met een DJ-booth. Tijdens die uitzending had ik de beschikking over vijf domecamera’s in de radiostudio, twee vaste camera’s op het podium, waarvan één bemand, en een cameraman met gimbal.


Broadway concert

In 2019 heb ik twee keer een live-uitzending geregisseerd voor de coverband Broadway. Deze uitzendingen werden uitgezonden op hun YouTube-kanaal. Tijdens deze uitzending had ik de beschikking over zes camera’s, waarvan vier bemand en twee vaste camera’s. Onder die vier bemande camera’s was ook één gimbal die rondging tussen de band voor de mooiste shots.


Vault Concert

In mei 2020 heb ik de regie gedaan voor de rockband Vault. Zij gaven een online concert voor de fans die hen door corona al bijna een half jaar niet hadden kunnen zien spelen. Dit alles werd gefilmd met vijf camera’s, waarvan vier bemand, en één bron met visuals die geschakeld werden door de camerabeelden heen.


4daagse 2021

Tijdens de 4daagse van 2021 was ik verantwoordelijk voor de eindregie en de volledige technische ondersteuning van het podium dat we hadden gebouwd, waar ik ook de lichttechnicus was. Tijdens die 4daagse hadden we een busje dat de hele regio doorging met een verslaggever en ’s avonds hadden we live-optredens.


4daagse 2022

Tijdens de 4daagse van 2022 hebben we weer groots uitgepakt. Zo hadden we 2 remote camera’s hangen op de Wedren en 1 losse camera waarmee we live konden uitzenden. Ook hadden we verslaggevers langs de route staan om alles te verslaan. Dit alles werd door onder andere mij in goede banen geleid vanuit de eindregie.