De start

in 2012 heb ik gesolliciteerd als in 2012 heb ik gesolliciteerd als technicus bij de toenmalige omroep van de gemeente Heumen, Unique FM. Daar heb ik twee jaar met alle plezier radio gemaakt. Toen in 2014 Unique FM stopte met bestaan, hield het voor mij ook even op, tot in 2015 GL8 begon. Toen heb ik de draad weer opgepakt bij deze nieuwe omroep. Daar heb ik leuke radioprogramma’s gemaakt, en veel geleerd. in 2017 heb ik vervolgens meegedaan met 4daagseradio (een samenwerking van verschillende lokale omroepen in de regio Nijmegen), wat in het toenmalige pand van N1 de omroep van Nijmegen georganiseerd werd. Daarna is er vanuit N1 (later uitgegroeid tot streekomroep RN7) gevraagd of ik het niet leuk vond om bij N1 dingen te doen. Dat leek mij leuk, en daarom ben ik sinds 2017 vrijwilliger bij RN7.

En toen

Ben ik vanaf 2017 Bij N1 gekomen en heb daar een jaar lang samen met Peter Nillesen de woensdag avondshow gemaakt. dit programma heb ik altijd met veel liefde gedaan maar dit hield eind 2018 op.

Sport

Vanaf april 2019 ben ik weer verder gegaan als radio technicus voor het radio programma RN7 sport met Sander van Gelder wat ik tot op heden nog steeds elke zondagochtend van 10 tot 12uur met alle plezier doe.